damian70n Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Witam! Czołg kupiłem od firmy Mirage hobby .Jako że pierwszy raz robiłem model z tej firmy, byłem bardzo niezadowolony z powodu niedokładnych detali . Do modelu Kupiłem blaszkę fototrawioną filmy aber. Zapraszam do oceniania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Co to? Kupy gołębi na nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 Pszesadziłeś z tą rdzą (chyba że był długo na froncie bez remontu, ale wtedy nie 7tp. tylko t-26) Co to? Kupy gołębi na nim? Gołębie kupy mają białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik41 Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 7TP powinny być pomalowane tak... http://www.1939.pl/uzbrojenie/polskie/pojazdy/7tp/7tp_schemat.gif ...no i gumki kół nie pomalowane, tylko gąski ubrudzone, detale (łopata)-trzonek nie pomalowany, no i nie zrobiłeś wydechu, itd Wygląda, jakby nie był jeszcze skończony. byłem bardzo niezadowolony z powodu niedokładnych detali Nooo, widać to na 1 i 3 foto. osłony gąsek są nieróno sklejone ( to pewnie wina odleu). Dokończ go, i wrzuć nowe zdjęcia. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik41 Napisano 18 Lutego 2011 Share Napisano 18 Lutego 2011 A tak poza tym to Wojsko Polskie po 1 września '39 posiadało 16 sztuk tych maszyn, w twierdzy w Modlinie. Resztę przerobiono na wersję jedno-wieżowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 18 Lutego 2011 Share Napisano 18 Lutego 2011 Lista błędów długa jak byś chciał coś poprawić to daj znać pomogę. Brawo za podjecie tematyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik41 Napisano 25 Lutego 2011 Share Napisano 25 Lutego 2011 Ja osobiście nie lubię marnować modeli, więc jak mi jakiś nie wyjdzie, to go przerabiam na inną wersję, lub próbuje go poprawić. Dlatego zachęncam Cię, abyś nie zważał na słowa krytyki i pokazał nam, że z tego modelu, można zrobić coś naprawdę fajnego. Samemu nie jest łatwo, ale... jak byś chciał coś poprawić to daj znać pomogę ... ja też pomogę, a inni na pewno się dołączą do pomocy. POZDRAWIAM I POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi