slawek632 Napisano 3 Kwietnia 2007 Share Napisano 3 Kwietnia 2007 prosty model zrobiony prosto z pudelka dobre kalki malowany akrylami Chcialem miec ten model w swojej kolekcji glownie ze wzgledu na jego bialoczerwone malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 3 Kwietnia 2007 Share Napisano 3 Kwietnia 2007 Mam wątpliwości co do szachownicy na prawej połowie skrzydła od góry. Chyba powinna być odwrotnie, czerwonym do wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 3 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2007 przy malowaniu opieralem sie na instrukcji ktora widac na zdjeciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 3 Kwietnia 2007 Share Napisano 3 Kwietnia 2007 Model mi się podoba ale wg. mnie mógłbyś go jakoś sponiewierać (ale nie słuchaj mnie bo ty wiesz lepiej ) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 3 Kwietnia 2007 Share Napisano 3 Kwietnia 2007 przy malowaniu opieralem sie na instrukcji ktora widac na zdjeciach Nie obejrzałeś ani jednej fotki samolotów naszych z tamtego okresu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 3 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2007 piszesz juz o okresie w ktorym szachownica stala sie standardowym oznaczeniem polskiego lotnictwa a na tym Fokerze sa to znaki wlasne por Stanislawa Steca w pierwotnej ich formie moze sie myle ale nie dotarlem do zrodel ktore jednoznacznie by stwierdzaly ze tak nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_anna Napisano 3 Kwietnia 2007 Share Napisano 3 Kwietnia 2007 slawek632 ma rację. Oto link potwierdzający: http://www.iirp.prv.pl/lotnictwo/mysliwce/fokker_d_VII/dow_lot_mysliwce_fokker_d_VII.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 3 Kwietnia 2007 Share Napisano 3 Kwietnia 2007 Fakt, faktem "szmatopłaty" to nie moja dziedzina ale twój model prezentuje się świetnie. Gratuluję udanego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 3 Kwietnia 2007 Share Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam. Model przedniej urody, zarówno samolot jak i wykonanie ... gratuluję ... aż łezka w oku się kręci. ... chyba nadszedł czas powrotu do szmatopłatów ... Pozdrawiam. S. - Krystian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 5 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2007 Za pozytywne opinie duze od kilku lat dzieki eduard i roden mamy renesans szmatoplatow bardzo fajnie bo od nich przeciez wszystko sie zaczelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 Sławku bardzo ładny model, poprostu śliczny pozdrawiam W.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 6 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2007 duze dzieki Wojtku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi