McGary Napisano 3 Kwietnia 2007 Share Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam. Jest to strona z kamerami z parkingu, jak też są tam inne kamery. W chwili obecnej od wczoraj stoi transport z elektrownią wiatrową. Niestety część przed chwilą pojechała. http://www.trafikken.dk/wimpdoclet.asp?page=document&objno=83631 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 3 Kwietnia 2007 Share Napisano 3 Kwietnia 2007 Ciekawa Stronka Aha i rozumiem że zdjęcia są aktualizowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGary Napisano 3 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2007 Tak, co 10 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 3 Kwietnia 2007 Share Napisano 3 Kwietnia 2007 Może to być nawet przydatne dla naszych Truckerów na znalezienie jakiegoś malowania bądź nazw firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 3 Kwietnia 2007 Share Napisano 3 Kwietnia 2007 No nawet fajne Szkoda, że tak nieczęsto się odświeża Dobre są też inne kamerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 3 Kwietnia 2007 Share Napisano 3 Kwietnia 2007 Niekiedy mogą tak długo do odbiorcy czyli np. mnie docierać. Mierzyłem mniejwięcej czas i nie zawsze co 10 sek niekiedy dłużej niekiedy krócej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 4 Kwietnia 2007 Share Napisano 4 Kwietnia 2007 Ale czad !!!!!! dzięki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 19 Kwietnia 2007 Share Napisano 19 Kwietnia 2007 Kamerki sa fajne tylko mnie zastanawia w jakim panstwie to jest mnie to wyglada na niemcy ale moge sie mylic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 19 Kwietnia 2007 Share Napisano 19 Kwietnia 2007 Bardziej to Denmark lub inne państwa z krzyżem na fladze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos13 Napisano 19 Kwietnia 2007 Share Napisano 19 Kwietnia 2007 dokładnie Dania znalazłem po miasteczku Odense gdzie urodził się Hans Christian Andersen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGary Napisano 20 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2007 Jest to Dania. W pierwszym linku od góry po lewej stronie jest mapka z rozmieszczeniem wszystkich kamer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr 30 Napisano 30 Września 2007 Share Napisano 30 Września 2007 Dobre a sa kamery z polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edler Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 Możliwe ze nawet stałem na tym parkingu.Dawno nie byłem w Dani, ale to jest tuż za granicą koło urzędu z tego co pamiętam.Ciekawy patent xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 1 Października 2007 Share Napisano 1 Października 2007 Jaaakie tam mają puste drogi... Godziny szczytu a na autostradzie dwa autka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi