JaCkyL Napisano 19 Lutego 2011 Share Napisano 19 Lutego 2011 Heloł Jako kolejny przerywnik ulepiłem takie cuś - Sd. Kfz. 9 Famo. Model produkcji Ravella w skali 1:72, świetny, praktycznie zero szpachli, wszystko pasuje idelanie. Mój model pomalowałem na typowy kolor German Grey farbką Vallejo, bardzo fajne farby. Potem lekki wash i zabawa z suchymi pastelami. Efekty możecie oglądac na zdjeciach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 20 Lutego 2011 Share Napisano 20 Lutego 2011 bardzo przyjemny model, bez fajerwerkow ale wyglada ladnie, przy nastepnej podstawce popracuj jednak nad lepsza trawa ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 20 Lutego 2011 Share Napisano 20 Lutego 2011 Fajnie by było do niego dodać jakieś figurki,np zestaw piechoty zmotoryzowanej presiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik41 Napisano 20 Lutego 2011 Share Napisano 20 Lutego 2011 Moim skromnym zdaniem, diorama jest nieadekwatna do modelu. Ten model zasłużył na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 20 Lutego 2011 Share Napisano 20 Lutego 2011 Jacek dodaj jeszcze jakieś bambetle na pakę i będzie bardzo okej. Czyżbyś zarzucił modele kartonowe. To jest to FAMO co masz ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaCkyL Napisano 20 Lutego 2011 Autor Share Napisano 20 Lutego 2011 Tak, to jest dokładnie to Famo od Ciebie. Nie zmarnowało się Nie mam żadnych bambetli na pakę, dlatego tak pusto. Kartonów nie porzuciłem, tylko w plastikach w małych skalach szybciej wdać efekty pracy, po za tym do Bytomia podobno jedziemy... Z pustymi rękami szkoda jechać edit: Jednak znalazłem bambetle na pakę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 Bardzo ładny bambetel a za kierownicę wrzuć jeszcze pieska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi