fojer1 Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Model co prawda już dawno zrobiony ale nigdy nie doczekał się relacji z budowy a że było wiele pytań o to jak go zrobiłem postanowiłem zrobić tą relacje: Gotowy model Podwozie Wnętrze kabiny Tylna zabudowa Układanie elektroniki Szoferka Pierwsze przymiarki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dormitor Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Imponujące. Podglądam[1]. Powiedz też czy reflektor-szperacz również świeci? Pamiętam, że jako czerwony stosujesz lakier samochodowy, natomiast elementy-srebrno-szare jak są malowane? [1] tak jak i wszystkie inne strażaki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraz Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Super modelik a te fotki gotowe są na wystawie?? Jak tak to na jakiej?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fliper_nx Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 poprosze o foty swiecacych swiatel !! inaczej nie oceniam z tych fot wywnioskowalem iz duuuuzo pracy bylo prtzy modelu ale efekt robi swoje ;) ladnie wykonany ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fojer1 Posted July 19, 2006 Author Share Posted July 19, 2006 Odpowiadam: Szperacz też świeci jednak nie mam zdjęcia gdzie widać jak to wszystko świeci ale jak tylko będzie okazja to zrobię. Kolor czerwony to farba samochodowa reszta farbki modelarskie. Fotki są zrobione na Mistrzostwach Polski w Toruniu gdzie zdobyłem pierwsze miejsce i tytuł Mistrza Polski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts