fojer1 Napisano 11 Marca 2006 Share Napisano 11 Marca 2006 Model co prawda już dawno zrobiony ale nigdy nie doczekał się relacji z budowy a że było wiele pytań o to jak go zrobiłem postanowiłem zrobić tą relacje: Gotowy model Podwozie Wnętrze kabiny Tylna zabudowa Układanie elektroniki Szoferka Pierwsze przymiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 13 Marca 2006 Share Napisano 13 Marca 2006 Imponujące. Podglądam[1]. Powiedz też czy reflektor-szperacz również świeci? Pamiętam, że jako czerwony stosujesz lakier samochodowy, natomiast elementy-srebrno-szare jak są malowane? [1] tak jak i wszystkie inne strażaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 Super modelik a te fotki gotowe są na wystawie?? Jak tak to na jakiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 18 Lipca 2006 Share Napisano 18 Lipca 2006 poprosze o foty swiecacych swiatel !! inaczej nie oceniam z tych fot wywnioskowalem iz duuuuzo pracy bylo prtzy modelu ale efekt robi swoje ;) ladnie wykonany ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fojer1 Napisano 19 Lipca 2006 Autor Share Napisano 19 Lipca 2006 Odpowiadam: Szperacz też świeci jednak nie mam zdjęcia gdzie widać jak to wszystko świeci ale jak tylko będzie okazja to zrobię. Kolor czerwony to farba samochodowa reszta farbki modelarskie. Fotki są zrobione na Mistrzostwach Polski w Toruniu gdzie zdobyłem pierwsze miejsce i tytuł Mistrza Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi