mateusz kumorek Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 Witam na forum mam jeszcze dwie prace (dioramy)są prawie one skończone a tu kroi mi sie kolejny model.Proszę o wypowiedzi o tym modelu i przeróżne wskazówki i porady mały inbox; pozdrawiam mati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amras Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 Witaj. Miałem okazję kleić ten model, a teraz walczę z modelem firmy Mirage. Ten drugi jest zdecydowanie lepszy. Z resztą było sporo o tych modelach na tym forum, poszukaj. Życzę powodzenia bo to trudna materia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 Na "miły" początek: http://www.whiteeagle.net.pl/viewtopic.php?f=78&t=103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Lutego 2011 Share Napisano 22 Lutego 2011 Hmm, postaram się być delikatny. Model ten wymaga wiele cierpliwości i sporego własnego wkładu, sporo rzeczy jest do poprawienia i tu proponuję zapoznać się z dokumentacją zdjęciową, tak będzie najlepiej. Na mojej stronce blogowej jest kilkanaście zdjęć: http://czolg.blox.pl/2009/09/Foto-Tank-Tankietka-TKS.html Jeżeli będziesz potrzebował większej ilości zdjęć pisz na maila: adam@tankmodels.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 27 Lutego 2011 Autor Share Napisano 27 Lutego 2011 Oto początki modeliku z drobnymi wymianami. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 27 Lutego 2011 Share Napisano 27 Lutego 2011 jak mogę coś podpowiedzieć, to popraw te uchwyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Oto początki modeliku z drobnymi wymianami. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Witam! Miałem pewny problem z komputerem i niedałem rady wrzucać foty ale teraz pokarze kawał pracy którą zrobiłem.Karabin maszynowy wymieniłem na inny niż ten poprzedni. Łopata była robiona samodzielnie a lina ze sznórka. kosz zrobionny z drucików itd.. a warzywa i bułki z nasion dla chomika obicia robione metalizerem a manierka i butla w koszu z innego zestawu 7aeb65c5c208f80emed.jpg[/img][/url] POZDRO i prosze o pozytywne uwagi dotyczące modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz kumorek Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Czy zrobić jakąś podstawke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi