rtoipmodest Napisano 22 Lutego 2011 Share Napisano 22 Lutego 2011 Po kupieniu ostatnio śniegu, ma posłużyć do zrobienia piany: postanowiłem zrobić coś stricte śnieżnego. Oto on: Skan pochodzi z publikacji wydawnictwa Concord No 1011. Na fotce pojazd z cwiczeń Anchor Express w Norwegii w 1986 Model powstanie oczywiście na bazie Dragona, którego trzeba będzie nieco uarchaicznić. Pierwszy problem to gdzieś zadziałem instrukcję W zasadzie jest mi ona potrzebna do dźwigu. Nie pogadzę też dokumentacją, którą zacząłem dopiero zbierać - oj nie jest jej chyba za wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 22 Lutego 2011 Share Napisano 22 Lutego 2011 Piotr instrukcja poszla na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 22 Lutego 2011 Autor Share Napisano 22 Lutego 2011 Dzięki, właśnie mejluję z A. Clarkiem w/s zębów do T-72. W galerii na smallscale jest ten modelik (znaczy amfibia) i duże fotki. Z oględzin nędznej dokumentacji wynika, że wyciągarka miała jakieś przybudówki, których nie ma w modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 22 Lutego 2011 Share Napisano 22 Lutego 2011 Z oględzin nędznej dokumentacji wynika, że wyciągarka miała jakieś przybudówki, których nie ma w modelu. Czyli standard... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi