rtoipmodest Napisano 22 Lutego 2011 Napisano 22 Lutego 2011 Po kupieniu ostatnio śniegu, ma posłużyć do zrobienia piany: postanowiłem zrobić coś stricte śnieżnego. Oto on: Skan pochodzi z publikacji wydawnictwa Concord No 1011. Na fotce pojazd z cwiczeń Anchor Express w Norwegii w 1986 Model powstanie oczywiście na bazie Dragona, którego trzeba będzie nieco uarchaicznić. Pierwszy problem to gdzieś zadziałem instrukcję W zasadzie jest mi ona potrzebna do dźwigu. Nie pogadzę też dokumentacją, którą zacząłem dopiero zbierać - oj nie jest jej chyba za wiele. Cytuj
rtoipmodest Napisano 22 Lutego 2011 Autor Napisano 22 Lutego 2011 Dzięki, właśnie mejluję z A. Clarkiem w/s zębów do T-72. W galerii na smallscale jest ten modelik (znaczy amfibia) i duże fotki. Z oględzin nędznej dokumentacji wynika, że wyciągarka miała jakieś przybudówki, których nie ma w modelu. Cytuj
MrDyzio Napisano 22 Lutego 2011 Napisano 22 Lutego 2011 Z oględzin nędznej dokumentacji wynika, że wyciągarka miała jakieś przybudówki, których nie ma w modelu. Czyli standard... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi