tornado Napisano 6 Kwietnia 2007 Share Napisano 6 Kwietnia 2007 Na prośbę Wojtka zamieszczam fotki jego modeli: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 6 Kwietnia 2007 Share Napisano 6 Kwietnia 2007 Bardzo ciekawa kolekcja Szczerze napiszę, że nie wiedziałem, że masz Wojtek tyle sklejonych modeli. Biorąc pod uwagę w jakim jesteś wieku to masz dobre rokowania na przyszłość Jeszcze raz gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 6 Kwietnia 2007 Share Napisano 6 Kwietnia 2007 Dzięki Andrzej za wstawienie fotek na Forum w Galeri Cywilnych, oczywiście modeli mam na dzień dzisiejszy więcej, to tylko kilka z nich ,jakie posiadam w kolekcji Mam nadzieję, że wam się spodobają W.T W mojej kolekcji mam: Freiglinnera FLD 120 Special, Superlinnera(Macka), Renault Magnum 2001, Dafa 95XF Space Cab, Stejera(stara wersja), Mercedes Actros Benz(zwykły) i Volvo Vn 780. Obecnie kleje Peterbilda Alaskan Hauler + Tank Trailer pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 6 Kwietnia 2007 Share Napisano 6 Kwietnia 2007 wow fajne modele:). widze ze tak samo robiles kiedys forda wreckera:). A hm mam pytanko jak zrobiles zabudowe do przewozu drewna?? , bo to dosc ciekawe jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 7 Kwietnia 2007 Share Napisano 7 Kwietnia 2007 Kozi szynę na ramę z plastiku położyłem, listewki o gr. 4mm+4mm potem, zrobiłem podpory też z drewna ,zaciołem je i pokleiłem a na koniec wyłożyłem kłody z drewna, troszkę musiałbyś się z tym pobawić, model zajoł 1 miejsce w Katowicach w Listopadzie pozdrawiam. W.T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 To dobry konkurs tam był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 No oczywiście, zaklep sobie miejsce w tym roku w listopadzie i przyjeżdżaj, ze swoimi tirami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi