ams Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Dzien dobry szanownym forumowiczom. Jako prezentujacy swoje modele jestem tu nowy. Przedstawiam Pz.Kpfw. VI Tiger [early]. O modelu - teoretycznie do zlozenia bez kleju - w praktyce, konia z rzedem tomu komu sie to uda. Jest to moj pierwszy model - po wieloletniej przerwie. Model sklejony prosto z pudelka dla potrenowania i przypomnienia - jedyna modyfikacja to otwarcie wlazu dowodcy - specjalnie dla mojego syna :c) (bo ludzik musi gdzies siedziec). Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 no całkiem przyjemnie sie prezentuje, widze ze ten modelik zvezdy jest naprawde calkiem porzadny pod wzgledem detalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Mniam, mniam. Postaram się zrobić ze swojego tak fajny model (też 1331) Wyszło super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 1 Marca 2011 Autor Share Napisano 1 Marca 2011 Dzieki za pochlebne opinie :c) podtrzymuja na duchu. Mala uwaga dla budujacych ten model: trzeba uwazac z kolami... ja zamontowalem je odwrotnie... ogromnie mi wstyd. Poza tym zabralem liny holownicze do innego tygryska i zgubilem gasnice, no i troche go nie dokonczylem... uklad wydechowy nie pordzewial jeszcze i przytarl sie metalizer na gaskach... Jak uzupelnie braki - dodam fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 1 Marca 2011 Autor Share Napisano 1 Marca 2011 Acha... gaski sa super - plastiki a ukladaja sie jak gumowe i kalkomanie sa tez niezle. Nie bylo z nimi zadnych klopotow i sa cieniutkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 O kurde, faktycznie z kołami buba wyszła... Jak się tylko da to poprawiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 1 Marca 2011 Autor Share Napisano 1 Marca 2011 Niestety, nie za bardzo sie da... zbyt skomplikowany montaz podwozia. To tylko model testowy... uczylem sie na nim aerografu, watheringu i takich tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi