ShaDow FoX Napisano 5 Marca 2011 Napisano 5 Marca 2011 Chyba w dobrym dziale zakładam temat, mimo, iż to tylko podstawka Front wchodni, okolice łuku kurskiego, 2 lipca 1943 roku. Czekając na rozkazy, załoga niszczyciela czołgów Sturmgeschutz III, dla rozluźnienia i zapomnienia o rzeczywistości postanowiła rozegrać partyjkę w pokera. Model to stary ESCI, figurki Preisera (podziękowania dla Andrzeja_LK za Niemiaszków ). Wszystko malowane farbami Pactra, Vallejo Air oraz troszkU brudzone suchymi pastelami. Cytuj
Konrad C Napisano 5 Marca 2011 Napisano 5 Marca 2011 Coś Ty najlepszego temu czołgowi zrobił? Jak by nie patrzeć to Stug miał koło napędowe na przodzie. Generalnie jest fajnie. Cytuj
ShaDow FoX Napisano 5 Marca 2011 Autor Napisano 5 Marca 2011 Ożesz Ty w morde ale gafa dopiero teraz to zauważyłem, ale masakra muszę to poprawić........... Wstyd ! Normalnie mi wstyd poprawiłem: Cytuj
adamem Napisano 22 Marca 2011 Napisano 22 Marca 2011 Mam drobną uwagę co do wykonania oczu i twarzy w figurkach. Proponuję, następnym razem, nie robić kropek jako oczu, tylko zrobić cieniowanie całej twarzy, a w oczodołach pozostawić cienie po wash'u. Będzie lepiej wyglądać w tej skali. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi