ShaDow FoX Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 Chyba w dobrym dziale zakładam temat, mimo, iż to tylko podstawka Front wchodni, okolice łuku kurskiego, 2 lipca 1943 roku. Czekając na rozkazy, załoga niszczyciela czołgów Sturmgeschutz III, dla rozluźnienia i zapomnienia o rzeczywistości postanowiła rozegrać partyjkę w pokera. Model to stary ESCI, figurki Preisera (podziękowania dla Andrzeja_LK za Niemiaszków ). Wszystko malowane farbami Pactra, Vallejo Air oraz troszkU brudzone suchymi pastelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 5 Marca 2011 Share Napisano 5 Marca 2011 Coś Ty najlepszego temu czołgowi zrobił? Jak by nie patrzeć to Stug miał koło napędowe na przodzie. Generalnie jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 5 Marca 2011 Autor Share Napisano 5 Marca 2011 Ożesz Ty w morde ale gafa dopiero teraz to zauważyłem, ale masakra muszę to poprawić........... Wstyd ! Normalnie mi wstyd poprawiłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamem Napisano 22 Marca 2011 Share Napisano 22 Marca 2011 Mam drobną uwagę co do wykonania oczu i twarzy w figurkach. Proponuję, następnym razem, nie robić kropek jako oczu, tylko zrobić cieniowanie całej twarzy, a w oczodołach pozostawić cienie po wash'u. Będzie lepiej wyglądać w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi