Qba007x Napisano 8 Marca 2011 Share Napisano 8 Marca 2011 Witam. Z racji że zamierzam za niedługo wziąć się za taki model proszę o porady w kategoriach: 1- Techniki wycinania, obróbki i sklejania modeli vacu. 2- Zdjęcia, skany książek itd. jednoosobowej wersji jaka-17 w polskim malowaniu (szczególnie interesują mnie szczegóły kabiny i wnęk podwozia) 3- Extra pytanie do RAVa: Gdzie i za ile nabyłeś model vacu anaknody? Mogę prosić o zdjęcia twoich modeli vacu(tych sklejonych i tych 2D)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 8 Marca 2011 Share Napisano 8 Marca 2011 Szukajcie a znajdziecie: http://jak-17.prv.pl/ Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba007x Napisano 8 Marca 2011 Autor Share Napisano 8 Marca 2011 Szukajcie a znajdziecie:http://jak-17.prv.pl/ Krystek. Dziękuję Krystek strona bardzo pomocna. Czekam jeszcze na porady dotyczące technik modelarskich na modelach vacu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 8 Marca 2011 Share Napisano 8 Marca 2011 Jakaś instrukcja jak sklejać vacu by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba007x Napisano 8 Marca 2011 Autor Share Napisano 8 Marca 2011 Jakaś instrukcja jak sklejać vacu by się przydała Otóż właśnie o taką instrukcję chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba007x Napisano 10 Marca 2011 Autor Share Napisano 10 Marca 2011 Potrzebuję też zdjęć kabiny jednoosobowej wersji jaka-17. Z racji że to vacu model większość będę musiał dorobić samemu. Zdjęcia pootwieranych klap inspekcyjnych też by się przydały z raci że fajnie było by go trochę pootwierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 10 Marca 2011 Share Napisano 10 Marca 2011 Qba tutaj pomogą google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba007x Napisano 10 Marca 2011 Autor Share Napisano 10 Marca 2011 Qba tutaj pomogą google Szukałem ale niestety nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 No mało brakuje do kompletu ;) Skleiłeś prawie wszystkie vacu jakie były wtedy na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi