MWALLO Napisano 8 Kwietnia 2007 Share Napisano 8 Kwietnia 2007 (edytowane) del.......... Edytowane 26 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 9 Kwietnia 2007 Share Napisano 9 Kwietnia 2007 Bardzo bardzo ładnie zrobiona.Szczególnie kamo mi się podoba.Ale mogłeś coś na skrzynie ładunkową wrzucić więcej oprócz tej felgi i opony.bo jak dla mnie to jest trochę za pusta,aż się prosi jeszcze coś tam wrzucić.Ale reszta jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAGITARIUS Napisano 10 Kwietnia 2007 Share Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam. Modelik ... niczego sobie, podoba mi się, chociaż trochę biedny i tendencyjnie obdrapany ... może faktycznie jakieś "bambocle" dorzuć ... jakieś jednolite tło, zdjęcia przy świetle dziennym ... ot moja propozycja. Pozdrawiam S. - Krystian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi