elefantes Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 Mnie się z kolei wydaje Kuba, że zderzak przedni trochę siada z lewej Ale poza tym model wygląda fantastycznie. Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 No ładnie wyszło, ale usterka w zderzaku po lewej stronie mam nadzieję ,że zniknie bardzo szybko, jak poprawisz ogółem to wszystko spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 22 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2007 Zderzak był faktycznie krzywo ale już poprawiłem go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 Świetny stosunek czas/jakość Na prawdę super! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 Kuba pozdrawiam, Wojtek gitarka ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikokot Napisano 17 Maja 2010 Share Napisano 17 Maja 2010 hej niech mi ktos powie czy ten zderzak ma fabrycznie taki kolor? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 17 Maja 2010 Share Napisano 17 Maja 2010 Nie Kwi 22 2007 Niko taka prośba do Ciebie . Nie odkopuj każdego tematu z Iveco TurboStar w nazwie. Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat tego modelu, zapytaj tu : viewtopic.php?t=12288&start=690 Lub pytaj w swoim temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi