skikut87 Napisano 19 Marca 2011 Napisano 19 Marca 2011 Witam chciałem się spytać czy któryś z was używa tego kompresora lub ewentualnie cz jest on wart zakupu http://allegro.pl/kompresor-mini-aerograf-tg138-zestaw-do-malowania-i1473874818.html Cytuj
Tymek Napisano 19 Marca 2011 Napisano 19 Marca 2011 Mam taki sam i jestem zadowolony. A ten aerograf to w zestawie? Jeśli tak to na pewno kupa jak 150. I jeszcze z plastiku Cytuj
Kami Napisano 21 Marca 2011 Napisano 21 Marca 2011 Troszkę się podepnę do tematu... Otóż mam zamiar nabyć taki kompresorek jak kolega wyżej przedstawił (bez aero) i sprzedający oferuje 2 wersje: -zwykły kompresorek -kompresorek z butlą (ok 100zł droższy) I właśnie nie wiem czy ta butla jest konieczna? Oraz jaką złączke ma ten kompresor? Z góry dzięki za odpowiedź... Kami Cytuj
giberes Napisano 22 Marca 2011 Napisano 22 Marca 2011 Oczywiście lepszy jest z butlą. Inną sprawą jest stosunek dopłaty do wielkości butli. Jeżeli chodzi o złączkę, to na foto z linku widać, że jest mała przejściówka- pewnie 1/8, jeżeli jednak bierzesz bez aerka, to może jej nie być w zestawie, musisz się dowiedzieć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi