skikut87 Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 Witam chciałem się spytać czy któryś z was używa tego kompresora lub ewentualnie cz jest on wart zakupu http://allegro.pl/kompresor-mini-aerograf-tg138-zestaw-do-malowania-i1473874818.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 Mam taki sam i jestem zadowolony. A ten aerograf to w zestawie? Jeśli tak to na pewno kupa jak 150. I jeszcze z plastiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kami Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 Troszkę się podepnę do tematu... Otóż mam zamiar nabyć taki kompresorek jak kolega wyżej przedstawił (bez aero) i sprzedający oferuje 2 wersje: -zwykły kompresorek -kompresorek z butlą (ok 100zł droższy) I właśnie nie wiem czy ta butla jest konieczna? Oraz jaką złączke ma ten kompresor? Z góry dzięki za odpowiedź... Kami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 22 Marca 2011 Share Napisano 22 Marca 2011 Oczywiście lepszy jest z butlą. Inną sprawą jest stosunek dopłaty do wielkości butli. Jeżeli chodzi o złączkę, to na foto z linku widać, że jest mała przejściówka- pewnie 1/8, jeżeli jednak bierzesz bez aerka, to może jej nie być w zestawie, musisz się dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi