Grzes Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 Czy ktoś ma takie piłki, lub się z nimi spotkał: http://www.jadarhobby.pl/trumpeter-09917-model-saw-narzedzie-p-21799.html?manufacturers_id=92 Chodzi mi czy są to piłki podobne grubością do piłek żyletek czy grubsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 Podobne do piłek Trumpka mam z firmy RB-produktion i na pewno są grubsze od p/żyletki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Marca 2011 Autor Share Napisano 19 Marca 2011 OK dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kugelblitz Napisano 19 Marca 2011 Share Napisano 19 Marca 2011 kupiłem, są grubsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Marca 2011 Autor Share Napisano 21 Marca 2011 kugelblitz - dzięki za potwierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi