RH Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 Wreszcie wiosna A jak wiosna to i porządki Mam parę modeli z I wś które niestety nie doczekały sie sesji zdjęciowej ,a wiec należało to nadrobić. Modele pochodzą jeszcze z pierwszych wytworów Eduarda i robione były jeszcze w latach 90 tych .Z pierwszaczkami w tym okresie rozpoczynałem przygodę więc i nie są najpiękniejsze ,ale mam do nich sentyment więc ich nie wywaliłem na smietnik ani nie sprzedalem. Tak więc od góry: 1:Morane Saulnier N 2:Morane Saulnier L "parasol" 3Hanower CL II (samolot ten byl uzywany w lotnictwie polskim w latach 20-tych) 4:Albatros C III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 Piękności z lamusa . bardzo fajne oba Morany, a Hanower z motywem smoka śliczny. Półki masz chyba z gumy, bo co rusz wyciągasz coś nowego i ciekawego zarazem. Pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 21 Marca 2011 Autor Share Napisano 21 Marca 2011 Piękności z lamusa . bardzo fajne oba Morany, a Hanower z motywem smoka śliczny.Półki masz chyba z gumy, bo co rusz wyciągasz coś nowego i ciekawego zarazem. Pozdrawiam Jarek Nie wszystkie pierwszaczki ktore tu przedstawiam sa na moim stanie Niektóre cieszą innych amatorów szmatoplatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 Niektóre cieszą innych amatorów szmatoplatów Nie szkodzi, im też się coś należy Czytając Twój post zauważyłem swój błąd, oczywiście ten śliczny to Albatros. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi