czes881 Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 Witam Widzę że jest wysyp na tornada;) więc dorzucam swojego. Tym razem tradycyjna galeria ;) A tutaj relacja z "produkcji" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 22 Marca 2011 Share Napisano 22 Marca 2011 Przez was zacząłem "chorować" na Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 25 Marca 2011 Share Napisano 25 Marca 2011 Dobrze wykonany model (może poza washem - linie podziału blach wydają mi się być zbyt bardzo uwypuklone). Natomiast co jest zbiornikom podwieszanym? A konkretnie - gdzie ich pionowe stateczniki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 26 Marca 2011 Share Napisano 26 Marca 2011 linie podziału blach wydają mi się być zbyt bardzo uwypuklone Mi też wydaje się że są "za duże", może gdyby były zrobione mniej wyrazistym kolorem, albo były dostosowane do kolorystyki kamuflażu? - co ja gadam, w 1/144 zmieniać kolor washu/pasteli co 1 lub 2 mm to byłaby Razi jeszcze trochę miejscowy "zanik" uwypuklenia linii podziału. Natomiast co jest zbiornikom podwieszanym? A konkretnie - gdzie ich pionowe stateczniki? Nigdzie, ten typ tak ma po prostu, proszę oto kwit Kliknij by zobaczyć większy obrazek Co się stało z rurką Pitota na nosie? Kurcze, żadnej pochwały Trzeba się poprawić Brawo za podjęcie tematu w tej mrówczej skali, mnie osobiście "przeraża" kładzenie takich "płacht" kalkomanii, tak zdetalizowanych tygrysimi paskami. Poproszę jeszcze o wstawienie do galerii zdjęcia z modelem na dłoni, które możemy obejrzeć w filmiku. Z niecierpliwością czekam na kolejne Twoje prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czes881 Napisano 26 Marca 2011 Autor Share Napisano 26 Marca 2011 Poproszę jeszcze o wstawienie do galerii zdjęcia z modelem na dłoni, które możemy obejrzeć w filmiku. Proszę bardzo pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi