czak45 Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Warto kupić? Może ktos korzystał? Czy są grube? http://allegro.pl/show_item.php?item=1537384893&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erolek Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Ja korzystam z czegos podobnego: KLIK Trzeba chwile pokombinowac z ustawieniami drukarki, zeby sie nadruk nie rozlewal, ale po 2-3 probach jest dobrze. Troche grubszy od kalkomanii na przyklad Trumpetera, ale lakierem mozna to zniwelowac. Mi wyszlo tak - skala 1:72 (musialem dorobic numer): Pozdrawiam Eryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Dziekuje bardzo. Właśnie taka informacja była mi potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi