Paweł Czarnocki Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Czyżby w tym roku ?? Albo niech wydadzą ten model albo niech przestaną wodę mącić grrr http://www.ontracks.co.uk/index.php?page=product&prodID=114946&catID=1064 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba_The_Eye Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Chyba prędzej będziesz musiał kupić Bradleya;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Ale przecież jest napisane, że Not in stock today - we will order this item for you - Ships in 14+ days Do tego Release Date: Q4 2010 . Czyli że model jest już wyszedł. Chyba, że kłamią na tej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol 111 Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 A na stronie Zvezdy ktoś sprawdził ? Bo tam po staremu... Model w tym sklepie ma podobny statut jak w Martoli, czyli jak będzie to ... będzie. I prawdę napisali, że 14+ dni, tzn dwa tygodnie i więcej. A ile więcej, to obaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Czyli taki model widmo - niby jest ale tak naprawdę to go jeszcze nie ma . Ciekawe czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Ja już straciłem nadzieję, a na żywice mnie stać... Nawet przy moim tempie, w jakim prowadze warsztaty, to sam go sobie prędzej sklece ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi