kamilmialek Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam wszystkich mam problem poniewarz lubię sie bawić skrecac wlasnoręcznie modele ale wiekszosc popsułem w połowie pracy ;/ więc prosze was o pomoc bo niemoge znalesc jakiegos zestawu żeby wlasnorecznie złozyc samochod rc 4x4 od podstaw cena tez nie za mocna tak do 200-250 zł bo dopiero zaczynam i niechce popsuc ;D prosze o linki jak znajdziecie lub znacie cos a jeszcze model elektryczny i zeby po zlozeniu sie dalo cos dokupic i ztunigowac do lepszych osiągów po terenie ;D Edytowane 6 Kwietnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Kolego ,na razie to masz problem z językiem polskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilmialek Napisano 6 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Zaraz poprawie Bez urazy zamiast podgląd to wyslij nacisnąłem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Druga sprawa to złe forum. Bez urazy aleto forum modelarzy redukcyjnych, a nie modeli RC (bo jak dobrze zrozumiałem chcesz zrobić model RC), i raczej marne szanse aby ktoś C pomógł w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilmialek Napisano 6 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2011 To poszukam innego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi