Adamo722 Napisano 6 Kwietnia 2011 Share Napisano 6 Kwietnia 2011 Witam Przedstawiam kolejny model z serii Korea 1950-53. Dla zainteresowanych warsztat zanjduje się tu: http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=46316&highlight= Zdaję sobie sprawę, że pewne rzeczy mogłem wykonać lepiej ale ograniczał mnię brak kalek i zdjęć tej maszyny. Zdjęcia słabe bo jakoś nie mogę ostatnio przekształcać zdjęć w imageshack i są w fotosiku ale być może cokolwiek będzie widać 8-) No cóż przedstawiam go takim jakim jest :shock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Ok, zamykamy post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 Co tu dużo mówić... nie jest źle, ale nie jest też zniewalająco. Fajnie, że pokusiłeś się o tę wersję Skyraidera jednakże koniec końców wyszedł Ci plastikowo. Brakuje mu życia. Warsztat wygląda całkiem nieźle (choć nie był robiony na naszym forum), ale niestety przy wykończeniówce zbrakło chyba trochę cierpliwości przez co model sprawia wrażenie zabawkowego. Stanowczo o wiele lepiej wyszedł Ci Firefly i F-84. Mam nadzieję, że pokusisz się w przyszłości o kolejnego Skyraidera, w którym unikniesz popełnionych tutaj błędów. To piękny samolot, a Ty masz serce do samolotów z Korei. Kolejny AD powinien powstać Tymczasem czekam na kolejny projekt z Twojej koreańskiej serii Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 11 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2011 Dzięki . Może kiedyś jeszcze zrobię, ale to już raczej z modelu hasegawy i jak dorwę kalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi