mirage3 Napisano 12 Kwietnia 2007 Share Napisano 12 Kwietnia 2007 http://www.allegro.pl/item180649594_aerograf_profesjonalny_0_2mm_gwar_f_vat.html http://www.allegro.pl/item183851514_aerograf_ew770_0_2mm_z_regulacja_cisnienia_.html Niby takie same..ale inne oznaczenie i cena. Może ktoś wie jaka jest między nimi różnica ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 12 Kwietnia 2007 Share Napisano 12 Kwietnia 2007 Konstrukcyjnie to jest z cala pewnoscia to samo. Przypuszczam, ze nawet w jednej fabryce na Tajwanie, czy w Chinach produkowane. Tyle tylko, ze importuja to i dystrybuuja rozne firmy, nadajac wlasne nazwy handlowe i wlasne symbole. Te rozne firmy maja pewnie rozne marze i dlatego rozna cena obu aerografow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 12 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2007 Czyli jest to samo tylko pod innym szyldem, Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 12 Kwietnia 2007 Share Napisano 12 Kwietnia 2007 Wiesz, na 100% pewien nie jestem, ale tak mi sie zdaje. Ogladalem kilka takich samych aerografow (nie takich samych, jak ten pokazany przez Ciebie, tylko takich samych w sensie, ze kilka identycznie wygladajacych) w roznych sklepach - trzymalem je w garsci i wiem, ze wygladaly tak samo i w ogole sprawialy wrazenie identycznych. Oczywiscie kazdy mial inny symbol i inna cene. Koniec koncow, swoj kupilem w sieci. Ten mial jeszcze inny symbol i byl duzo tanszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 12 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2007 Tak często bywa p-Iwate widziałem nawet za 130 zł !! w sklepie. Na Allegro obecnie 70-90 zł max . A kupiłem tego aero za 139zł zobaczymy co to za cudak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 12 Kwietnia 2007 Share Napisano 12 Kwietnia 2007 No wlasnie ja za p-Iwata tak po sklepach jezdzilem. A ten aero, co pokazujesz, to tez jest jakas wariacja na temat p-Iwaty, prawdopodobnie przez ta sama firme robiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 12 Kwietnia 2007 Share Napisano 12 Kwietnia 2007 miałem okazje testować ten aerograf i jest naprawdę super, dużo lepszy od standardowej pIwaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 13 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2007 Czyli chyba dobrego zakupu dokonałem teraz tylko sprężarka i będziemy próbować coś tam malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 13 Kwietnia 2007 Share Napisano 13 Kwietnia 2007 ja model ew-770 kupiłem za 159:| chyba przepłaciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi