fulcrum_29 Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam Modelik jak w temacie,sklejalność dobra ,mało detali ,ale cieszy Pozdrawiam Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 9 Kwietnia 2011 Share Napisano 9 Kwietnia 2011 Silniki pryśnięte jakoś nienaturalnie. Po kiego ten rudy brąz i srebrny? Pasiak łowicki normalnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit zaba Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Cześć! Ciekawy model, ogólnie robi niezłe wrażenie. Dwie rzeczy mi się rzuciły w oczy: ten przepalony brąz daje po oczach i chyba na kołach podwozia głównego lekko opona "weszła" na felgę. A jeszcze takie spostrzeżenie na logikę... Jeżeli osłony silników są takie wyżarzone, to czy okładzina/farba wewnątrz dyszy powinna być taka kremowa nówka sztuka jak w świeżo wytoczonych z hangaru MiGach 1.44? Nie chcę się zbytnio mądrować, tak pytam... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Zdaje się, że fulcrum _29 oczekiwał spazmów w temacie model T-50 i się zaciął po słowach krytyki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Mi się nie podobają same fotki, jakby były trochę "zamglone". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 18 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Zdaje się, że fulcrum _29 oczekiwał spazmów w temacie model T-50 i się zaciął po słowach krytyki.... Spokojnie...każdy ma prawo do swojego zdania,a takie uwagi jak Twoja,są nie na miejscu i nie na temat i nie interesuj się tym ,bo to jest tylko Moja sprawa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAVERICK27 Napisano 19 Kwietnia 2011 Share Napisano 19 Kwietnia 2011 Ciekawa maszyna, masz może jakieś fotki kokpitu? Jest w ogóle odwzorowany czy tylko podstawa do modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi