fulcrum_29 Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam Modelik jak w temacie,sklejalność dobra ,mało detali ,ale cieszy Pozdrawiam Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez Gość Cytuj
qalimar Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 Silniki pryśnięte jakoś nienaturalnie. Po kiego ten rudy brąz i srebrny? Pasiak łowicki normalnie wyszedł. Cytuj
kermit zaba Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 Cześć! Ciekawy model, ogólnie robi niezłe wrażenie. Dwie rzeczy mi się rzuciły w oczy: ten przepalony brąz daje po oczach i chyba na kołach podwozia głównego lekko opona "weszła" na felgę. A jeszcze takie spostrzeżenie na logikę... Jeżeli osłony silników są takie wyżarzone, to czy okładzina/farba wewnątrz dyszy powinna być taka kremowa nówka sztuka jak w świeżo wytoczonych z hangaru MiGach 1.44? Nie chcę się zbytnio mądrować, tak pytam... Pozdrawiam Cytuj
qalimar Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 Zdaje się, że fulcrum _29 oczekiwał spazmów w temacie model T-50 i się zaciął po słowach krytyki.... Cytuj
gulus Napisano 17 Kwietnia 2011 Napisano 17 Kwietnia 2011 Mi się nie podobają same fotki, jakby były trochę "zamglone". Cytuj
fulcrum_29 Napisano 18 Kwietnia 2011 Autor Napisano 18 Kwietnia 2011 Zdaje się, że fulcrum _29 oczekiwał spazmów w temacie model T-50 i się zaciął po słowach krytyki.... Spokojnie...każdy ma prawo do swojego zdania,a takie uwagi jak Twoja,są nie na miejscu i nie na temat i nie interesuj się tym ,bo to jest tylko Moja sprawa Pozdrawiam Cytuj
MAVERICK27 Napisano 19 Kwietnia 2011 Napisano 19 Kwietnia 2011 Ciekawa maszyna, masz może jakieś fotki kokpitu? Jest w ogóle odwzorowany czy tylko podstawa do modelu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi