Wojciechu Napisano 15 Kwietnia 2007 Share Napisano 15 Kwietnia 2007 Potrzebuja plastikowy model "syrenki". Jeśli ma ktoś jakie kolwiek informacje na temat gdzie można kupić ten model to prosze o pomoc. Podajcie jakieś linki. Z góry dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 15 Kwietnia 2007 Share Napisano 15 Kwietnia 2007 Witamy Wojciecha na naszym forum Nie wiem czy to plastik czy tez zywica. Skala 1/87. Pisz do Fojera to da Ci namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solbus Napisano 15 Kwietnia 2007 Share Napisano 15 Kwietnia 2007 To żywica. Można je kupić tutaj: www.tololoko.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 15 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2007 Dzięki za te informacje i zdjęcia tych modeli. Mam jeszcze jedną prośbę. Mam zamiar kupić tego trucka- http://www.mojehobby.pl/szczegoly.php?grupa_p=1&przedm=197343 bedzie to mój pierwszy truck, i nie wiem czym go malowac. Nie posiadam arografu, i zastanawiam sie czy pomalowac go sprayem, czy też normalnie pedzlem farbkami. Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 15 Kwietnia 2007 Share Napisano 15 Kwietnia 2007 Jeśli nie jesteś bardzo wprawiony w pędzelku to tylko spray. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 16 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2007 A jakich sprayow najlepiej używać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 16 Kwietnia 2007 Share Napisano 16 Kwietnia 2007 Jest o tym dużo na forum. W menu strony zajrzyj do zakładki "Szukaj". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 16 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2007 Ok.Thxn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi