Messershmitt1996 Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 Chciałbym przedstawić wam moje modele, a właściwie figurki;) Wszystko na zdjęciach zazwyczaj oglądam na stole wargamingowym, dlatego są to zestawy Fast Assembly. Proszę o porady, pamiętajcie jednak, że musza one być dosyć często dotykane;) Bandaże dodam z czasem, szkoła i inne nudne zajęcia nie dają czasu na takie 'drobiazgi'. Dokładam figurki, bo chyba nie ma sensu zakładać nowego tematu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Jeśli chodzio pojazdy mógłbyś je lekko pobrudzić, a w figurkach zmień farbę na matową, bo zabardzo się świecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messershmitt1996 Napisano 18 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Farba jest matowa;) Muszę spryskać je matem w sprayu... O brudzeniu pomyślę Dzięki za odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 A i puki pamiętam nałuż na nie wosh`a, bo z malowaniem (nakładaniem farby) nie jest tak źle, i czemu w tym shermanie na 4-tym zdjęciu niektóre koła są polowane na czarno, a inne na zielono? lub czemu farba z tylnego koła napinającego nachodzi na gąski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messershmitt1996 Napisano 18 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2011 (edytowane) Mówiłem, szkoła dopadła mnie zanim skończyłem bandaże, wszystko zostanie dokończone:) Wash... muszę spróbować tego na czymś starym, bo szczerze, mimo 2 lat stażu i kilkudziesięciu modeli jeszcze się nie odważyłem:P EDIT: też tak myślałem, ale bardziej doświadczonego nie chciałem poprawiać;) Edytowane 18 Kwietnia 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 A i puki pamiętam nałuż na nie wosh`a, bo Z ort. kiepsko. Co to jest "wosh"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 A i puki pamiętam nałuż na nie wosh`a, bo Z ort. kiepsko. Co to jest "wosh"? Wybacz piszę się wash, ale ty na innym forum pisałeś łosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 A i puki pamiętam nałuż na nie wosh`a, bo Z ort. kiepsko. Co to jest "wosh"? Wybacz piszę się wash, ale ty na innym forum pisałeś łosz Łosz a wash to dwie inne rzeczy (przynajmniej dla mnie, żeby się nie gubił). A nie wiem co to wosh. Jeśli o pojazdy chodzi to są ok, jak na gry bitewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Widziałem modele na Strategiach i tutaj widzę. Bardzo mnie to cieszy, że bitewna rodzinka się rozrasta. Modele jak na wargaming bardzo fajne, ale ja jak wykonuję modele do gier, to bardzo dużo na nich ćwiczę technik, bo jak wiadomo, wargamingowcy trochę mniej zważają na małe niedociągnięcia. Buduj, buduj próbuj nowych technik, a kolejne Twoje modele do gier będą bardziej cieszyły oko Twoje i innych. Na podstawki do figurek, dobrze się sprawdza piach z wikolem, jakieś malu malu i dokleić trawkę. Taki szczegół, a tak fajnie wygląda. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi