radek87 Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Drodzy koledzy rozpoczynam budowę niemieckiego transportera w malowaniu DAK.Użyję jako kolor podstawowy farby Tamiya XF-59 lub Revell MATT 89 teraz kwestia wyboru akryl czy emalia.Model prosto z pudła dojdą metalowe liny i może jakieś graty.Pojazd będzie lekko styrany wojną.Mam pytanie do znawców tego pojazdu chodzi mianowicie o kolor foteli i ławek, przestudiowałem mase zdjęć i mam "mieszane uczucia" jezeli jest mi ktoś w stanie pomóc to bardzo prosze.Może ktoś posiada ciekawe zdjęcie wnętrza również bardzo prosze o wrzutkę na forum.Fotki z budowy niebawem Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub 24 Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Cześć. Niedawno też sklejałem ten pojazd tylko że z dragona. Ławki i fotele pomalowałem Revell matt 84 i nawet fajnie wyszło. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi