athlon5 Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 Modelik niby ukończony ale teraz widzę ,że conieco mam do poprawienia. Zrobiłem go sobie tak w zasadzie w przerwie między innymi sklejankami. Prosto z pudełka bez dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 Bardzo fajny ciągnik Wielki + za temat i malowanie Jedyne tycie tycie zastrzeżenie to ''sterczące liny z przodu'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 21 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2011 Ano nie jedyne niestety ale liny nie sa klejone więc zaraz je położę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 Ruski sprzęt w Polskiej armii. Naprawdę ładny model, tylko jak napisał poprzenik te liny z przodu... lekko widać też folję po kalkach , wielki + za tą siatkę na pace pojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 21 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2011 Kalki faktycznie ,zwłaszcza szachownica { pochodzi z Dragona} dość niestety gruba.Siatka to taka improwizacja-chciałem czymś wypełnić te puste"plecy".Nigdy nie widziałem jej na tym sprzęcie ale przecież mogła tam chyba być.Poprawie tez chyba jeszcze okolice "okien" bo zapomniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 Fajny modelik. Miałem swego czasu w HSW okazję zaznajomić się organoleptycznie z tym cudem techniki. Tak sobie biedne stały i czekały aż ktoś je przygarnie, bo Wujek Saddam już ich nie dostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Co jak co, ale muszę pochwalić... zdjęcia. Model na nich prezentuje się świetnie. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 A ja ponarzekam, a w sumie, podpowiem co wypatrzyłem Karabin, nierozwiercony a i przyciemniłbym go. Światła, o ile ten typ chyba nie był stosowany w Polsce, to dodatkowo dwa reflektory które nie sa pomalowane powinny być na czarno a i nie powinno być takie ułożenie, tu odsyłam do zdjęcia: http://www.flamber.ru/files/photos/1211922554/1214247177_o.jpg Oknom faktycznie przyda się dopieszczenie. Wizjery, też nie zaakcentowane, podobnie jest ze światłami pozycyjnymi. Uchwyty przy bocznych wizjerach są w złym miejscu. Ogólnie jest ładnie, zdjęcia fajnie wyszyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 22 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Wszystko się w zasadzie zgadza tym co piszeszz no może poza tymi uchwytami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Faktycznie, uchwyty są dobrze, patrzyłem na współczesne przeróbki MT-LB a te uchwytów są pozbawione najczęściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaszczyt Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Bardzo ładny model ale trochę za czysty jak na tego typu sprzęt, można by pomyśleć o jakiś zabrudzeniach ale to tylko tak mała sugestia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 24 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Nie będzie bardziej brudzony.Tego typu sprzęt nie jest brudzony fabrycznie i raz na zawsze.Bywa też czasami czysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi