Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Modelik niby ukończony ale teraz widzę ,że conieco mam do poprawienia.

Zrobiłem go sobie tak w zasadzie w przerwie między innymi sklejankami.

Prosto z pudełka bez dodatków.

f90f7654420c.jpg

b37601f6da15.jpg

679961564726.jpg

Napisano

Ruski sprzęt w Polskiej armii. Naprawdę ładny model, tylko jak napisał poprzenik te liny z przodu... lekko widać też folję po kalkach , wielki + za tą siatkę na pace pojazdu

Napisano

Kalki faktycznie ,zwłaszcza szachownica { pochodzi z Dragona} dość niestety gruba.Siatka to taka improwizacja-chciałem czymś wypełnić te puste"plecy".Nigdy nie widziałem jej na tym sprzęcie ale przecież mogła tam chyba być.Poprawie tez chyba jeszcze okolice "okien" bo zapomniałem

Napisano

Fajny modelik. Miałem swego czasu w HSW okazję zaznajomić się organoleptycznie z tym cudem techniki. Tak sobie biedne stały i czekały aż ktoś je przygarnie, bo Wujek Saddam już ich nie dostał.

Napisano

Co jak co, ale muszę pochwalić... zdjęcia. Model na nich prezentuje się świetnie.

pozdrawiam

Grzesiek

Napisano

A ja ponarzekam, a w sumie, podpowiem co wypatrzyłem

Karabin, nierozwiercony a i przyciemniłbym go.

Światła, o ile ten typ chyba nie był stosowany w Polsce, to dodatkowo dwa reflektory które nie sa pomalowane powinny być na czarno a i nie powinno być takie ułożenie, tu odsyłam do zdjęcia:

http://www.flamber.ru/files/photos/1211922554/1214247177_o.jpg

Oknom faktycznie przyda się dopieszczenie. Wizjery, też nie zaakcentowane, podobnie jest ze światłami pozycyjnymi. Uchwyty przy bocznych wizjerach są w złym miejscu.

Ogólnie jest ładnie, zdjęcia fajnie wyszyły.