slimas Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 Witam chciałem pokazać mój nowy model(skończyłem go trochę czasu temu i startował na zawodach w Bytomiu ). model jest produkcji firmy IBG model,ogólnie składało się bardzo dobrze tylko kalki bardzo delikatne,model malowany pędzelkiem a pigmenty to produkt valejo i chyba trochę za bardzo go przykurzyłem ale na nim się uczyłem brudzenia kurzenia itp.a teraz fotki. A i przepraszam za jakość zdjęć nie posiadam aparatu i jestem zmuszony robić telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chemik Napisano 21 Kwietnia 2011 Share Napisano 21 Kwietnia 2011 Książki, zeszyty, rakietki do tenisa stołowego, kolorowy cyrkiel, blat biurka, lastriko. Ostrość złapałeś na wszystkim tylko nie na modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 No właśnie. Widać niewiele... pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Na aparacie wciśnij tryb makro (jeśli masz) i staraj się mieć jednolite tło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slimas Napisano 22 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam zrobiłem nowe zdjęcia mam nadzieje że lepsze a teraz one. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 22 Kwietnia 2011 Share Napisano 22 Kwietnia 2011 Na pewno zrobiłeś zdjęcia większe, ale czy lepsze... Jeśli aparat nie ma trybu makro, a z tego co widzę, potrafi robić zdjęcia w dużej rozdzielczości, nie podstawiaj aparatu pod sam model, tylko zrób zdjęcie z pewnej odległości, a jeszcze lepiej ze zbliżenia a następnie je wykadruj jakimkolwiek programem graficznym. Bo cóż z tego, że zdjęcie modelu nie mieści mi się na moim bądź co bądź potężnym monitorze, kiedy model na nim wygląda jak przez szybę w łazience... pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 możesz tez zwiększyć głębię ostrości...oprócz tego dobrzy by było, byś robił fotki z jakiegoś statywu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi