Rad Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Witam Jakiś czas temu na forum zadałem pytanie dotyczące Tygrysa a mianowicie pojazdu na którym woził się niejaki Will Fey w czasie walk w Normandii. Tygrys nosi numer 134 i należał do 102 batalionu. Model to stary dobry dragon sklejało mi się go w miarę dobrze popełniłem niestety jeden babol związany z łączeniem górnej płyty z tylnym pancerzem za późno zorientowałem się że powstał tam schodek którego być nie powinno Model sklejony prosto z pudła chciałem kupić fruile ale zobaczyłem cenę zniechęciłem się Dobra koniec gadania fotki Teraz krytyka mile widziana Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Model piękny Tylko te osłony na linach są żółte.... (moim zdaniem psują efekt) tylna płyta pancerna jest niestety źle przyklejona, ale pomalowałeś go bardzo ładnie i schludnie, sprawia wrażenie ( przynajmniej u mnie) że czegoś mu brakuje , gdybym był nauczycielem dał bym 5/6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rad Napisano 23 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2011 jeżeli chodzi o tą tylną płytę od razu wiedziałem że coś jest nie tak nie umiałem za bardzo już tego poprawić też odnoszę te wrażenie wszystko ok ale czegoś brakuje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Brakuje washa. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Przesycony kolorami mogles zrobic mocniejszy filtr akrylowy a tak poza tym bardzo dobry model w kolekcji bedzie sie swietnie prezentowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rad Napisano 23 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2011 wash jest, kolory aparat oszukał, są bardziej stonowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adalek Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Dumo madrze prawi - dodaj filtr zeby przygasic kolory, na moje to brakuje tez przykurzenia pigmentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rad Napisano 23 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2011 jeżeli chodzi o kurzenie pigmentami - boję się trochę :/ robiłem to już na próbę i nie bardzo wychodzi jest jakoś tak nienaturalnie a do tego nie wiem jak sie za to zabrać, kolory kolory.. to zdjęcie lepiej oddaje prawdziwe barwy pojazdu Fotograf ze mnie marny,kolory są dość ciemne i stonowane tylko na fotkach jakoś dziwnie wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejooo Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 No tak, uwielbiam takie tłumaczenie że aparat dziwny, złe oświetlenie, zupa była za słona itd. Przygaś kolorki troszke bo za jasny jest. Ale i tak Ci się piwko należy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 24 Kwietnia 2011 Share Napisano 24 Kwietnia 2011 Calkiem ladny, dobra robota, oceniam tak na 7/10 ; ) Gdyby jeszcze te kolory byly bardziej stonowane, zolte koncowki lin to az sie swiecą :P z uwag merytorycznych... - mocno przesadziles z okopceniem lufy ; ) - wnetrze wlazow najprawdopodoniej w kolorze bazowym. - zaczepy z tyłu na dole powinny isc dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rad Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Dzięki za parę uwag i komentarzy co do lufy.. dużo strzelał, a tak na poważnie to trochę przesadziłem ale efekt i tak mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi