Marcin93 Napisano 23 Kwietnia 2011 Share Napisano 23 Kwietnia 2011 Witam. Schwimmwagen-a ukończyłem w roku 2010, ale teraz dopiero udało mi się zrobić jakieś przyzwoite zdjęcia. Model jest słaby, stara Italerka nie powala, ale da się z niego coś tam wyskrobać. Najgłupszy wymysł producenta to wanna z dwóch połówek, poza tym wanna z górą średnio pasuje, trzeba użyć trochę szpachli. Dużo przy nim nie dodałem, miał być raczej model dla relaksu, poprawiłem dach, ten z zestawu nie nadawał się do niczego i dodałem łańcuch. Z kół trochę zeszła farba, ale to tylko dla tego, że przejechałem nim po półce trochę Wiem, że nie jest to jakaś rewelacja, ale jak już pisałem miał być to model dla relaksu Jak coś śmiało pytać, miłego oglądania. I taki mały bajer, ruchoma śruba, w sensie opuszczana góra-dół I dół : Pozdrawiam Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emil98 Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 model okej .da sie zaauważyć pęknięcie ej takiej "rurki"u gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emil98 Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 italerka sie troche nie postarała gdyż oparcia siedzeń(2 wersje)byly albo kwadratowe i w 100 procentach zetkniete z ta jak to powiedziałem rurką lub ala trojkątne jak tu ale byly rowniez polączone z ta rurka . http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://boungler.eu/arch/Transport/img/schwimmwagen.jpg&imgrefurl=http://boungler.eu/arch/Transport/Jaki_samochod.htm&h=442&w=800&sz=59&tbnid=OtZPqTttE6VctM:&tbnh=69&tbnw=124&prev=/searc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PUSH-UPEK Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 Schwimm italerki do czasu kiedy to pojawił się produkt tamiowski vw166 pod koniec lat 90tych,był nawet niezły.Ale uważam,że cena italerki niewiele jest mniejsza od naprawdę świetnego produktu tamiyjowskiego .Aby wykonać dość poprawnie italerowskiego schwimma to trza dodać jednak blaszki.Pamiętam jak sam produkowałem się nad tym modelem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 Nie podobają mi się mazania tym błotem. Zrobiłbym łosza, wycieniował ten modelik. I bardzo źle wygląda ta pęknięta rurka od dachu ( czy jak to się zwie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin93 Napisano 30 Października 2011 Autor Share Napisano 30 Października 2011 Tak jak mówiłem model składany ładny kawałek czasu temu i był on robiony bardziej dla relaksu, wiem, że wiele można by poprawić, ale mam swoją zasadę, że skończonych modeli nie poprawiam Lubie zerknąć na model który składałem kiedyś i porównać go z moimi nowymi wytworami Dziękuje wszystkim za uwagi i komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi