Nugget Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Witam mam 14 lat jest to moja 3-cia figurka fotograf ze mnie żaden bardziej psuje niż polepszam tymi zdjęciami. Jak się świeci to powiedzcie matowałem go ale to może być kwestia światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Sympatyczna figurka. Świeci się, to raz a dwa - dziwna poza, chyba, że będziesz jeszcze coś dodawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2011 W zestawie daje znak koledze żeby wstał.Nic juz nie będę dodawał to zwykły dragon 3 figurka tylko żeby się podszkolić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 25 Kwietnia 2011 Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Ja myślałem, że wygląda zza jakiegoś zaułka podpierając się na czymś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nugget Napisano 25 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2011 Właściwie też mógłby grać takiego pozoranta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Września 2016 Share Napisano 29 Września 2016 Like ....super figurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 30 Września 2016 Share Napisano 30 Września 2016 Jest elegandzko.Idziesz w dobrym kierunku nie zmarnuj tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi