powerpablo Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Witam. Dziś chciałbym zaprezentować świeżo skończony model firmy Aoshima - Mitsubishi Lancer Evolution X ver. Raliiart. Model prosto z pudła bez żadnych fajerwerków. Malowany lakierem z mieszalni lakierów pokryty lakierem bezbarwnym 2k. Model bardzo ładnie się składało wszystko pasuję do siebie, jedyny minus tego modelu to ubogie w części zawieszenie. A oto moje wypociny, miłego oglądania i podłoga- podwozie pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Bardzo ładny model. Lakier wygląda świetnie zresztom jak i cała reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Witaj! Mam Evo X ale w wersji seryjnej jednak mocno zmodyfikowanej. Jak dla mnie model wzorowy, wykonanie, lakier, kolor i ogólna prezencja mi się podoba. Jedyne do czego mógłbym się przyczepić to brak uszczelek tylnych lamp - znaczy krawędzie kloszy mogłyby być pomalowane na czarno Ode mnie masz wielkie za tego Miśka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody016 Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Bardzo ładne EVO ;) Mnie osobiście się podoba, czysto sklejone, ładnie pomalowane, nie mam nic do zarzucenia. pozdrawiam mlody016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Jestem raczej fanem Subaru, ale Twoje EVO bardzo mi się podoba. Szczególnie lakier robi świetne wrażenie, jest metaliczny, ale ziarno wygląda realistycznie - można pomylić z prawdziwym egzemplarzem. Super! Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Jedno z najładniejszych Evo jakie miałem okazję oglądać Kawał dobrej roboty. Model ma "pazura" i pomimo braku wspomnianych uszczelek wygląda bardzo estetycznie. Moje Gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powerpablo Napisano 29 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Dzięki panowie, że Wam się podoba i za ciepłe słowa. Wracając do tematu uszczelek w tylnych lampach uwierzcie mi że robiłem przymiarkę i nie wyglądało to za ciekawie dlatego zmyłem i zostawiłem klosze nie pomalowane, natomiast z przodu są pomalowane i lepiej wyglądają niż nie malowane, tak wyszło pozdro Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAVERICK27 Napisano 29 Kwietnia 2011 Share Napisano 29 Kwietnia 2011 Nawet realistycznie Świetna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 18 Maja 2011 Share Napisano 18 Maja 2011 Piękny japoniec a i pobaw się troszkę nad pierwszym zdjęciem, jest bardzo fajne ale myślę że można jeszcze coś z tym zrobić a naprawdę przykuwa uwagę, aha czy mógłbyś zdradzić jak uzyskałeś tak realistycznie wyglądający układ wydechowy? Jest wyśmienity pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powerpablo Napisano 19 Maja 2011 Autor Share Napisano 19 Maja 2011 ...aha czy mógłbyś zdradzić jak uzyskałeś tak realistycznie wyglądający układ wydechowy? Jest wyśmienity pozdrawiam Witam. Cieszę się, że podoba Wam się mój Misiek. Wracając do układu wydechowego to pozbyłem się fabrycznego chromu z tylnego tłumika i prysnąłem srebrnym cały układ prócz końcówek wydechu. Końcówki wydechu zostały w chromie jedynie co to rozwierciłem je na większą średnice i pogłębiłem i zapaćkałem środek na czarno, następnie leciutko przetarłem krawędzie z jedej i drugiej strony końcówek papierkiem ściernym. Przebarwienia po niby przepaleniu zrobiłem zestawem TAMIYI do watheringi "D" pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi