Rabbit666 Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Pogoda nie dopisuje, zero słońca, marne światło ale jak się obiecało galerię to trzeba jakąś zrobić Trochę klimatu - zdjęcia z młodszym kolegą A teraz moja skromna kolekcja modeli Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomAUG Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Fajny styl wygląda na taki sprzęt do nielegalnego pałowania po mieście Ładnie ładnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu126 Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Dokładnie taka uliczna wyścigówka, bardzo fajnie wygląda bez spoilera, tak zadziornie Podoba mi się choć za Subaru nie przepadam Należy ci się wielkie że wytrwałeś do końca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skwarciu21 Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 No i mamy kolejną galerię . Subarka podoba mi się i to bardzo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemekgksw3 Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 A jednak nie ma siatki :mrgeen: no i dobrze bo wygląda jeszcze bardziej rasowo Ogólnie Imprezka może się podobać, o czym zresztą już dawno mówiłem ;) Błędów nie będę wymieniał, sam wiesz co jest źle najważniejsze jest doświadczenie jakie tu zdobyłeś, po przygodach z tą subarynką powinno być już dużo lepiej pozdro dla Ciebie i powodzenia z Audi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarny1986tychy Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 Ładnie ma pazur Gratulacje za ukończenie modelu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbit666 Posted May 4, 2011 Author Share Posted May 4, 2011 Dzięki za komentarze Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppu Posted June 23, 2014 Share Posted June 23, 2014 model świetny wykonanie BDB ;-) jedyne co mi się nie podoba , ale to nie kwestia złego wykonania, tylko po prostu nie przepada za podziałami blachy, dla mnie przez to większość modeli wygląda jak zabawka - ale to tylko moja osobista opinia , poza tym model świetny no i moja ukochana marka ;-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts