Rabbit666 Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Pogoda nie dopisuje, zero słońca, marne światło ale jak się obiecało galerię to trzeba jakąś zrobić Trochę klimatu - zdjęcia z młodszym kolegą A teraz moja skromna kolekcja modeli Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomAUG Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Fajny styl wygląda na taki sprzęt do nielegalnego pałowania po mieście Ładnie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Dokładnie taka uliczna wyścigówka, bardzo fajnie wygląda bez spoilera, tak zadziornie Podoba mi się choć za Subaru nie przepadam Należy ci się wielkie że wytrwałeś do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 No i mamy kolejną galerię . Subarka podoba mi się i to bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 A jednak nie ma siatki :mrgeen: no i dobrze bo wygląda jeszcze bardziej rasowo Ogólnie Imprezka może się podobać, o czym zresztą już dawno mówiłem ;) Błędów nie będę wymieniał, sam wiesz co jest źle najważniejsze jest doświadczenie jakie tu zdobyłeś, po przygodach z tą subarynką powinno być już dużo lepiej pozdro dla Ciebie i powodzenia z Audi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Ładnie ma pazur Gratulacje za ukończenie modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 4 Maja 2011 Autor Share Napisano 4 Maja 2011 Dzięki za komentarze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppu Napisano 23 Czerwca 2014 Share Napisano 23 Czerwca 2014 model świetny wykonanie BDB ;-) jedyne co mi się nie podoba , ale to nie kwestia złego wykonania, tylko po prostu nie przepada za podziałami blachy, dla mnie przez to większość modeli wygląda jak zabawka - ale to tylko moja osobista opinia , poza tym model świetny no i moja ukochana marka ;-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi