Żukow Napisano 21 Kwietnia 2007 Share Napisano 21 Kwietnia 2007 Witam Czy postawienie na dioramce z kampanii na zachodzie ww. tankietki będzie stanowiło jakiś błąd merytoryczny? Potrzebuję lekki pancerny pojazd francuski i w zasadzie, to nie przychodzi mi do głowy żadna alternatywa wobec produktu Mirage. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 21 Kwietnia 2007 Share Napisano 21 Kwietnia 2007 Ale o którą kampanię Ci się rozchodzi? Tą z 1940r, czy tą z lat 1944-45?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żukow Napisano 21 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2007 Jak w temacie, 1940. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Francuskie_czo%C5%82gi_II_wojny_%C5%9Bwiatowej poczytaj PS- jak sie robi te skóry w linkach że sie tylko na jakiś wyraz klika np. Klik itp? sorrki za długi link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żukow Napisano 22 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2007 Na podanej przez Ciebie stronie są opisy lekkich czołgów rozpoznawczych AMR-33 i AMR-35. Mnie natomiast rozchodzi się o tankietkę AMR UE: http://www.forteg.cz/modely/technika/renault_AMRue.htm Domyślam się, że w 1940 była używana bojowo, ale chciałbym się upewnić, żeby nie zrobić głupiego błędu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olej Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 Jak zacząłem to kończe- tak początkowo były używane przez Armię Francuską!!! ale to były tylko pojedyncze tygodnie Potem zostały używane w niewielkich ilościach przez "Wolnych Francuzów" myśle że pomogłem jak coś to wal na GG pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żukow Napisano 22 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2007 I o to chodziło. Skoro mam potwierdzenie, że został użyte bojowo, to wiem, że od tej strony już nic nie schrzanię. Dzięki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi