biahh11 Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Witam nie wiem czy dobrze trafiłem z tematem ale potrzebuje pomocy w zakupie zaginarki do elementow fototrawionych. Jaką kupić żeby nadawała się do większości elementów i gdzie takową dostać? Proszę o pomoc z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 jadar hobby ( sklep internetowy) ma w sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freelancer Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 Z jaddarem jest ten problem, że trzeba wziąć pod uwagę dłuuuuugiiii okres oczekiwania na niektóre rzeczy. Jak ja zamawiałem to dopuki się nie dopytałem nikt nie raczył mi napisać, że są jakieś braki w magazynie i że będzie opóźnienie w realizacji zamówienia. Jaddar jest fajny, ale ten stacjonarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 5 Maja 2011 Share Napisano 5 Maja 2011 Ja kupiłem taką http://www.m-zone.pl/go/_info/?user_id=SSHNF55&lang=pl i właśnie w tym sklepie. Przyszła do mnie błyskawicznie. Sprzęcior rewelacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biahh11 Napisano 7 Maja 2011 Autor Share Napisano 7 Maja 2011 O taką właśnie mi chodziło dziękuje za porade. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi