VVitek Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Subaru Impreza WRX STI, Aoshima, skala 1/24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Znalazłem 1000% kandydata na moją półke ! ZAKOCHAŁEM SIĘ ! Piękny zazdroszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Na mojej półce znajdzie się na pewno ale w troszkę innej odmianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamit Napisano 9 Maja 2011 Share Napisano 9 Maja 2011 No to kolejna baza pod fajne tuningowe auto ;) Czas uzbierać pieniążki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 9 Maja 2011 Share Napisano 9 Maja 2011 Szkoda że i w tej Imprezie nie zrobili silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi