Krzychu126 Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 Bardzo przyjemny samochodzik Widać chyba trochę leciwy model. Cytuj
przemekgksw3 Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 Model który zawsze chciałem mieć w swojej kolekcji , niestety zanim wziąłem się za zakup już zniknęły ze sklepów :/ Patrząc na części widzę że mógłby być całkiem przyjemny, zastanawia mnie tylko do czego służy to koło zębate, i czy te dwa poszerzenia się czymś różnią? No nic mam nadzieję że będzie cieszył na półce twoje oko,a ja jeszcze go kiedyś zdobędę Cytuj
VVitek Napisano 3 Maja 2011 Autor Napisano 3 Maja 2011 Poszerzenia się różnią, widać to na fotce Różnice są przy nadkolu z przodu. Koło zębate jest dlatego że do modelu można zainstalować silniczek elektryczny, tak samo jak do Subaru Rexa z Nitto. Na szczęście jest to tak rozwiązane że nie cierpi na tym dokładnośc wnętrza. przemekgksw3 jakbyś chciał taki model to odezwij się na PW. Cytuj
Krzychu126 Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 To kółeczko zębate to jest chyba dodatkowym wyposażeniem do budowy jeżdżącego modelu (wkładasz silniczek i bateryjki i jazda ) Takie coś oczywiście nas nie kręci Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi