VVitek Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Autobianchi A112 Abarth, Fujimi, skala 1/24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Bardzo przyjemny samochodzik Widać chyba trochę leciwy model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Model który zawsze chciałem mieć w swojej kolekcji , niestety zanim wziąłem się za zakup już zniknęły ze sklepów :/ Patrząc na części widzę że mógłby być całkiem przyjemny, zastanawia mnie tylko do czego służy to koło zębate, i czy te dwa poszerzenia się czymś różnią? No nic mam nadzieję że będzie cieszył na półce twoje oko,a ja jeszcze go kiedyś zdobędę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 3 Maja 2011 Autor Share Napisano 3 Maja 2011 Poszerzenia się różnią, widać to na fotce Różnice są przy nadkolu z przodu. Koło zębate jest dlatego że do modelu można zainstalować silniczek elektryczny, tak samo jak do Subaru Rexa z Nitto. Na szczęście jest to tak rozwiązane że nie cierpi na tym dokładnośc wnętrza. przemekgksw3 jakbyś chciał taki model to odezwij się na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 To kółeczko zębate to jest chyba dodatkowym wyposażeniem do budowy jeżdżącego modelu (wkładasz silniczek i bateryjki i jazda ) Takie coś oczywiście nas nie kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Widzę że kolega gustuje w takich unikatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi