NobelEXC Napisano 21 Kwietnia 2007 Share Napisano 21 Kwietnia 2007 Dzisiaj byłem w poznańskiej Lansowni na pokazie Lamborghini Gallardo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 22 Kwietnia 2007 Share Napisano 22 Kwietnia 2007 Hehe widziałem te Lambo i tego Bentleya w piątek. Stały pod Hotelem Sheraton. Nie miałem przy sobie fotopstrykadła, a w sobote, jak chciałem zrobić im zdjecia, to już ich tam nie było. Nobel, gdzie one stały w tą sobotę?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NobelEXC Napisano 22 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2007 w sobote były na terenie Lansowni na ulicy Mostowej 11, w niedziele również stały pod Sheratonem... ale popoludnie wracały do Chemnitz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi