ongzng Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Napisano 25 Czerwca 2011 A kalki najlepiej schować pod lakier. Będę pamiętał na następny raz ;) Cytuj
Praetorian Napisano 27 Czerwca 2011 Napisano 27 Czerwca 2011 A ja powiem tym co marudzą na w201, że lepszym autem w życiu nie jeździłem. A parę mi się ich już przydarzyło Model fajny. Sam mały włos do auta bym kupił Keskiny KT1. A tak w ogóle, to to nie jest pakiet AMG, tylko 16v inaczej Cosworth. To jest AMG Cytuj
ongzng Napisano 28 Czerwca 2011 Autor Napisano 28 Czerwca 2011 e tam, mam takie same dokładki, take same zderzaki progi. Z tym, że w przednim zderzaku nie mam halogenów. Mam też dokładkę na klapę bagarznika, ale jaj nie zakładałem ;) Cytuj
Kazik Napisano 28 Czerwca 2011 Napisano 28 Czerwca 2011 Ustaw sobie dłuższy czas naświetlania w aparacie będziesz miał większą głębię ostrości. Cytuj
ongzng Napisano 28 Czerwca 2011 Autor Napisano 28 Czerwca 2011 Ustaw sobie dłuższy czas naświetlania w aparacie będziesz miał większą głębię ostrości. chyba chodziło Ci o przysłonę czas jest tu bodajże 1/80, wg. mnie w zupełności wystarczy, przysłona na wartość f11, a ogniskowa na 105mm i to dlatego tak rozmywa. Im większa ogniskowa i mniejsza wartość przysłony tym większy bokeh, z japońskiego rozmycie, nie jest to zależne od cz. naświetlania ;) Wszystkie efekty są zamierzone ;) Cytuj
Kazik Napisano 28 Czerwca 2011 Napisano 28 Czerwca 2011 Nie! Chodziło mi o czas naświetlania i o głębię ostrości. Mi osobiście bardziej się podoba kiedy model jest ostry od przedniego po tylni zderzak. To można uzyskać poprzez przymknięcie przysłony i dłuższy czas naświetlania właśnie. Ale skoro efekt zamierzony to nie dyskutuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi