Kazik Napisano 24 Czerwca 2011 Share Napisano 24 Czerwca 2011 A kalki najlepiej schować pod lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ongzng Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2011 A kalki najlepiej schować pod lakier. Będę pamiętał na następny raz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 27 Czerwca 2011 Share Napisano 27 Czerwca 2011 A ja powiem tym co marudzą na w201, że lepszym autem w życiu nie jeździłem. A parę mi się ich już przydarzyło Model fajny. Sam mały włos do auta bym kupił Keskiny KT1. A tak w ogóle, to to nie jest pakiet AMG, tylko 16v inaczej Cosworth. To jest AMG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ongzng Napisano 28 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2011 e tam, mam takie same dokładki, take same zderzaki progi. Z tym, że w przednim zderzaku nie mam halogenów. Mam też dokładkę na klapę bagarznika, ale jaj nie zakładałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ongzng Napisano 28 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2011 po polerowaniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 Ustaw sobie dłuższy czas naświetlania w aparacie będziesz miał większą głębię ostrości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ongzng Napisano 28 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2011 Ustaw sobie dłuższy czas naświetlania w aparacie będziesz miał większą głębię ostrości. chyba chodziło Ci o przysłonę czas jest tu bodajże 1/80, wg. mnie w zupełności wystarczy, przysłona na wartość f11, a ogniskowa na 105mm i to dlatego tak rozmywa. Im większa ogniskowa i mniejsza wartość przysłony tym większy bokeh, z japońskiego rozmycie, nie jest to zależne od cz. naświetlania ;) Wszystkie efekty są zamierzone ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 28 Czerwca 2011 Share Napisano 28 Czerwca 2011 Nie! Chodziło mi o czas naświetlania i o głębię ostrości. Mi osobiście bardziej się podoba kiedy model jest ostry od przedniego po tylni zderzak. To można uzyskać poprzez przymknięcie przysłony i dłuższy czas naświetlania właśnie. Ale skoro efekt zamierzony to nie dyskutuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ongzng Napisano 28 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2011 jutro wrzucę z GO na cały model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi