Gajusz Napisano 9 Maja 2011 Share Napisano 9 Maja 2011 Witam, po długiej przerwie powracam do modelarstwa. Postanowiłem zacząć od czegoś prostszego aby przypomnieć sobie część technik modelarskich. Liczę na pomoc z Waszej strony Myślę że z klejeniem nie będzie problemu, tak więc niedługo powinienem skleić bryłę ;] Pozdrawiam, Gajusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 9 Maja 2011 Share Napisano 9 Maja 2011 Czekam na fotki pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gajusz Napisano 9 Maja 2011 Autor Share Napisano 9 Maja 2011 pokleiłem dzisiaj. niewiele zmian ale pierwszy model po przerwie niech będzie do przypomnienia sobie :P zabawa zacznie się przy malowaniu i brudzingu ^^ model prosty w klejeniu, elementów niewiele. Mam nadzieję że jutro zacznę malowanie. W pracach przeszkadzać będzie mi tylko maturka w czwartek :P Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Maja 2011 Share Napisano 10 Maja 2011 Początek niezły. Nie zapomnij przewiercić luf, bo inaczej popsujesz efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 10 Maja 2011 Super Moderator Share Napisano 10 Maja 2011 Druciane poręcze do poprawki - jest to tak prosty element, że profanacja będzie pozostawienie tego w tej formie, jaka jest obecnie. I nie ma tłumaczenia, że to tylko przypomnienie i powrót do modelowania - od początku trzymaj poziom Inaczej będzie wielka KICHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gajusz Napisano 11 Maja 2011 Autor Share Napisano 11 Maja 2011 lufy nawiercone, gdzie niegdzie jeszcze wygładziłem. Wyprosotwałem też poręcze, roboty niewiele a efekt rzeczywiście znacznie lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gajusz Napisano 17 Maja 2011 Autor Share Napisano 17 Maja 2011 Tak mało dłubałem że na drugą stronę temat spadł :P Model pomalowany: teraz zaczyna się prawdziwa zabawa czyli brudzenie. starałem się zrobić nadpalony wydech, zdecydowałem się że taki kolor pozostanie jako baza. Ewentualnie w czasie brudzenia coś poprawię a najlepiej samym brudzeniem postaram się poprawić efekt. Model zamierzam w przyszłości okurzyć jakby pochodził z bazy z jednego z ...stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi