filip_gd Napisano 9 Maja 2011 Share Napisano 9 Maja 2011 Witam Zakładam warsztat ale model w sumie już prawie gotowy. Brakuje kilku drobiazgów do pomalowania, część jest do poprawy. Brudzenie i takie tam :] Jest to mój drugi model więc proszę o wyrozumiałość. Tak to się zaczęło: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 9 Maja 2011 Share Napisano 9 Maja 2011 Jest to mój drugi model więc proszę o wyrozumiałość. Powiem jedno - albo robisz nas w balona albo masz fach w ręku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filip_gd Napisano 28 Maja 2011 Autor Share Napisano 28 Maja 2011 Dzięki, model czeka na brudzenie, podobnie jak ten pierwszy ale jakoś nie mam na to odwagi, może podpicuje go później. Startuję z nowym warsztatem zobaczymy co będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 28 Maja 2011 Share Napisano 28 Maja 2011 Chyba drugi model Bradleya bo nie jestem w stanie w to uwierzyć 0_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi