Solbus Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 Witam! Jako że jestem fanatykiem autobusów to chętnie bym skleił jakiegoś. Nigdzie takiego nie spotkałem. Może ktoś z was wie czy wogóle jakaś firma produkuje autobusy ? Skala jest mi obojętna. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 Heller robił w skali 1:24, cosik też było w 1:43. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solbus Napisano 23 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2007 O, dobre. A można gdzieś je kupic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 23 Kwietnia 2007 Share Napisano 23 Kwietnia 2007 można. ten autobus TN6C2 widziałem niedawniej jak w zeszłym tygodniu w "Galerii Ursynów" w sklepiku modelarskim na Warszawskim Ursynowie. ceny nie podam bo nie pamiętam, ale chyba coś koło 100 złociszy ten model kosztował. Oprócz tego, w skali 1/87 możesz kupić autobusy do sklejania czeskiej firmy SDV bodajże. często pojawiają się one na allegro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi